اطلاعیه مهم - جمعه 11 فروردین ماه 1402
با توجه به احتمال کاهش دما و سرمازدگی محصولات باغبانی در مورخ دهم لغایت چهاردهم فروردین ماه خواهشمند است تمهیدات لازم به منظور مقابله با سرمازدگی را به انجام رسانید.
|
قابل توجه کشاورزان گندم کار - شنبه 17 دی ماه 1401
به اطلاع می رساند جهت ثبت اطلاعات کشاورزی قراردادی محصول گندم در اسرع وقت به مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه فرمائید.
|
اطلاعیه
طرح رایگان واکسیناسیون لمپی اسکین از ۱۵ آذرماه به مدت ۴۵ روز
|
بازپرداخت بدهی تسهیلات ارزی - دوشنبه 30 آبان ماه 1401
قانون بودجه...
بيشتر...
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات-شماره 19 - سه شنبه 08 شهریور ماه 1401
مبارزه با آفت شته سیاه یونجه :
کشاورزان گرامی، با توجه به بازدیدهای کارشناسان شبکه مراقبت زمان مبارزه با این آفت فرارسیده،در صورت مشاهده با مراجعه به کلینیک های گیاهپزشکی و فروشگاه های مجاز سم نسبت به مبارزه اقدام فرمایید.
کنترل غیرشیمیایی: بیشترین فعالیت این آفت در اواخر تابستان می باشد. این زمانی است که یونجه در اواخر چین سه و اوایل چین چهار می باشد. در ابتدای چین چهار و زمانیکه ارتفاع ساقه های یونجه به 10-5 سانتی متر رسید ، .با جلو انداختن برداشت بمدت چند روز می توان خسارت آفت را کاهش داد.
|
اطلاعیه: - چهارشنبه 02 شهریور ماه 1401
با توجه به لزوم جمع آوری سگ های ولگرد برای امنیت و سلامت جامعه خواهشمند است ضمن همکاری با شهرداری ها و دهیاری ها در نگهداری و واکسیناسیون سگهای نگهبان خود جدیت داشته و از رها سازی آنها خارج از محیط دامداری خودداری فرمائید./
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات شماره18 - شنبه 15 مرداد ماه 1401
کشاورزان گرامی به اطلاع می رساند جهت کشت زعفران موارد زیر رارعایت نمایند.
1-وزن پیاز بالاتر از 7 گرم و تقریبا یکدست باشد .
2-ضدعفونی پیاز زعفران موقع کاشت.
3-خرید پیاز از مزارع دارای شرایط مناسب از لحاظ کاشت ،نگهداری و برداشت و دارای عمر بین 5-7 سال.
4-معاینه پیازها جهت بررسی وضعیت سلامت پیاز زعفران از لحاظ عوامل بیماریزا و کنه های گیاهی.
5-نگهداری پیاز زعفران در شرایط محیطی مناسب و کاشت پیازها در حداقل زمان ممکن جهت جلوگیری از بروز خسارت روی آنها .
6-آبیاری مزرعه بلافاصله پس از کاشت زعفران
7- تسطیح و کرت بندی زمین موقع کاشت پیاز زعفران .
8-توسعه کشت زعفران بر اساس میزان آب موجود.
|
اطلاعیه: - چهارشنبه 12 مرداد ماه 1401
در خصوص دستورالعمل بند خ ماده 33 افرادی که در بخش مکانیزاسیون در قالب کشاورز تسهیلات در یافت نموده اند و امکان پرداخت اقساط در سر رسید آنها را نداشته اند در رابطه با شرایط استمهال به واحد طرح و برنامه مدیریت جهاد کشاورزی مراجعه نمایند./
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات شماره 17 - چهارشنبه 08 تیر ماه 1401
باغداران محترم
با توجه به بازدید کارشناسان شبکه مراقبت این مدیریت از باغات شهرستان، و مشاهده کنه تارعنکبوتی درختان میوه، لطفا با مراجعه به کلینیک های گیاهپزشکی نسبت به مبارزه اقدام نمایید.
|
مصوبه ستاد تسهیل استانداری در شهرستان گلپایگان - شنبه 28 خرداد ماه 1401
موارد بند ۵ ت ۸
بيشتر...
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات شماره16 - سه شنبه 24 خرداد ماه 1401
باغداران گرامی:
باتوجه به بازدید کارشناسان شبکه مراقبت از باغات انگور در نقاط مختلف شهرستان ،به اطلاع می رساند زمان مبارزه با نسل دوم آفت کرم خوشه خوار در باغات انگور فرا رسیده است.با مراجعه به کلینیک های گیاهپزشکی نسبت به مبارزه اقدام نمایید.
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات شماره 15 - چهارشنبه 18 خرداد ماه 1401
باغداران گرامی:
باتوجه به بازدید کارشناسان شبکه مراقبت از باغات هلو در نقاط مختلف شهرستان ، به اطلاع می رساند زمان مبارزه با نسل دوم آفت سرشاخه خوار هلو( به مدت یک هفته)فرا رسیده است.با مراجعه به کلینیک های گیاهپزشکی نسبت به مبارزه اقدام نمایید.
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات شماره 14 - چهارشنبه 18 خرداد ماه 1401
باغداران گرامی:
باتوجه به بازدید کارشناسان شبکه مراقبت از باغات سیب در نقاط مختلف شهرستان ،به اطلاع می رساند زمان مبارزه با نسل دوم آفت کرم سیب( به مدت یک هفته از تاریخ اطلاعیه) فرا رسیده است.با مراجعه به کلینیک های گیاهپزشکی نسبت به مبارزه اقدام نمایید.
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات شماره13 - چهارشنبه 18 خرداد ماه 1401
باغداران گرامی:
باتوجه به بازدید کارشناسان شبکه مراقبت از باغات آلو در نقاط مختلف شهرستان ،به اطلاع می رساند زمان مبارزه با نسل دوم آفت کرم آلو(به مدت یک هفته از تاریخ اطلاعیه) فرا رسیده است،با مراجعه به کلینیک های گیاهپزشکی نسبت به مبارزه اقدام نمایید.
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات شماره12 - شنبه 31 اردیبهشت ماه 1401
کشاورزان گرامی:
با عنایت به بازدید کارشناسان شبکه مراقبت واحد حفظ نباتات این مدیریت از مزارع غلات شهرستان، زمان مبارزه شیمیایی با آفت پوره سن غلات ( کر سن)، در مزارع گندم وجو فرا رسیده است، لذا ضمن مراجعه به کلینیکهای گیاهپزشکی شهرستان جهت مبارزه اقدام نمایید.
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات شماره ۱۱ - شنبه 17 اردیبهشت ماه 1401
باغداران گرامی
باتوجه به بازدید کارشناسان شبکه مراقبت از باغات انگور در نقاط مختلف شهرستان ،به اطلاع می رساند زمان مبارزه با نسل اول آفت کرم خوشه خوار در باغات انگور فرا رسیده است.با مراجعه به کلینیک های گیاهپزشکی نسبت به مبارزه اقدام نمایید .
|
اطلاعیه فنی حفظ نباتات شماره۱۰ - شنبه 17 اردیبهشت ماه 1401
باغداران گرامی:
باتوجه به بازدید کارشناسان شبکه مراقبت از باغات هلو در نقاط مختلف شهرستان ، به اطلاع می رساند زمان مبارزه با نسل اول آفت سرشاخه خوار هلو( به مدت یک هفته)فرا رسیده است.با مراجعه به کلینیک های گیاهپزشکی نسبت به مبارزه اقدام نمایید.
|
نکات لازم جهت پیشگیری از بیماری تب برفکی
بیماری تب برفکی ممکن است از 3تا 14 روز نهفته و دوره کمون داشته و در ظاهر دام سالم ولی چند روز بعد علایم بروز نماید)
1_خريد و فروش دام صرفاً با اخذ مجوز حمل از شبكه دامپزشكي شهرستان صورت گيرد و هرگونه جابجايي بدون اخذ مجوز بر اساس ماده 5 و 6 قانون سازمان دامپزشكي كشور جرم محسوب و پيگرد قانوني دارد.
2-از تردد بي مورد به ميادين دام خودداري و نيز از ورود چوبداران به دامداري جلوگيري و در صورت لزوم با رعايت شرايط قرنطينه صورت گيرد.
3-هنگام ورود كارگران به دامداري رعايت شرايط امنيت زيستي و قرنطينه الزامي است.
4-قبل از ورود وسايل نقليه اعم از خودرو حمل شير،علوفه،كود و غيره نسبت به ضد عفوني آن درب دامداري اقدام گردد و پس از حضور در محل هایی که احتمال آلودگی می باشد در زمان ورود به واحد خود ضد عفونی خودرو و تعویض لباس صورت گیرد.
5-فعال بودن مداوم حوضچه ضد عفوني ورودي دامداري الزامي مي باشد.
6-استفاده از لباس و چكمه و سرسوزن يكبار مصرف و حتي المكان سرنگ مخصوص دامداري براي ورود واستفاده دامپزشكان ،واكسيناتورها ،مامورين تلقيح مصنوعي و غيره...ضروري مي باشد.
7-ضد عفوني و استفاده از شعله افكن بصورت مستمر و برنامه ريزي شده در بهاربند و محوطه دامداري انجام گيرد.
8-چنانچه واكسيناسون بر علیه بیماری تب برفكي در واحد گاوداري از سه ماه نسبت به مرحله قبل گذشته است، با مراجعه به مراكز مايه كوبي در سطح شهرستان (مركز مايه كوبي خانم دكتر ابراهيمي واقع در گلشهر 09131719353 مركز مايه كوبي دكتر جوهري در گوگد 09131724811 مركز مايه كوبي دكتر مهاجراني در شهر گلپايگان 09131724824 در اسرع وقت اقدام به واكسيناسيون انجام گيرد.
9_در اسرع وقت با مراجعه به دفاتر بیمه خدمات کشاورزی اقدام به بیمه دامهای خود نمایید.
10_در صورت بروز تلفات در واحد دامداری از پخش و اشاعه بیماری به محیط بیرون از دامداری و در اختیار قراردادن تلفات جهت حیوانات گوشتخوار و.... جلوگیری بعمل آید و دفن بهداشتی در واحد صورت گیرد.هرگونه اشاعه بیماری بنابر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی جرم و پیگرد قانونی دارد.
11-مشاهده هرگونه علایمی نظير ريزش بزاق از دهان- زخم در محوطه دهاني- لنگش –تب و كم اشتهايي در دام در اسرع وقت با شبكه دامپزشكي شهرستان 03157422921 و 1512 و 09133718263 آقاي مهندس كريمي تماس حاصل فرمائید.
|
لزوم پلاک گذاری ماشین آلات بخش کشاورزی
با توجه به تغییر رویه اختصاص سهمیه نفتگاز(گازوئیل) صرفا به ماشین آلات کشاورزی دارای پلاک درتیرماه سالجاری به اطلاع می رساند دراسرع وقت با دردست داشتن مدارک نسبت به انجام مقدمات پلاک گذاری درمراکزغیردولتی جهاد کشاورزی (آشنادام دشت گلپا(گلپایگان)- شمیم دشت گلپا(گوگد)- دامپروران دشت گلپایگان(گلشهر)- تاریس گسترگلپا(سعیدآباد )مراجعه نمایید./
|
قابل توجه بهره برداران استخرهای آب کشاورزی
1)نصب فنس غیر قابل نفوذ به ارتفاع 2 متر
2)نصب تابلوهاي هشدار و ممنوعيت شنا در 4 جهت استخر (به ابعاد 60*40 سانتیمتر که در سه ردیف نوشته شده : شنا ممنوع، خطر مرگ، عمق استخر)
3)تعبيه طناب هاي گره دار نجات بصورت طولي ، عرضي و اطراف استخر
4)تعبيه تيوب هاي بادي بفاصله 10 متري از هم در طول استخر ومهار نمودن آنها
5)قراردادن حداقل چهار نردبان نجات در چهار ضلع استخر
|
دامدار گرامی
هویت گذاری کلیه دامها اعم از سبک و سنگین الزامی بوده و حمل و نقل و خرید و فروش و کشتاردامها نیز منوط به هویت داربودن دامها می باشد لذا جهت این امر می توانید به دفتر بیمه محصولات کشاورزی واقع در بلوار سلمان فارسی روبروی خاتم الانبیا مراجعه نمایید:
شماره تلفن دفتر بیمه محصولات کشاورزی :57454861
آقای مهندس مجیدی: 09139736008
آقای مهندس یاوری :09133710448
|
اطلاعیه شماره 10 امور اراضی
تفکیک ،افراز ،تقسیم و تغییر کاربری اراضی کشاورزی ممنوع می باشد و درصورت احداث هرگونه بنا ،براساس قانون علاوه برقلع و قمع بنا متخلف به جزای نقدی از 1تا3 برابر قیمت روز زمین محکوم خواهد شد.
|
بهره برداران گرامی
با عنایت به شیوع بیماری کرونا و عدم برگزاری کلاسها آموزشی و ترویجی بصورت حضوری تااطلاع ثانوی
علاقمندان میتوانند با مراجعه به سایت تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی به آدرس http://www.agrilib.ir جهت بهره گیری از آخرین فیلم های آموزشی و ترویجی در زمینه های مختلف (امور دامی ،زراعی و...)اقدام نمایند./
|